[经典] Eromaxx-Drunk Sex Orgy_Deep Country瘋狂群交派對

本主题被作者加入到个人文集中

Eromaxx-Drunk Sex Orgy_Deep Country瘋狂群交派對

引用:
如需觀看大圖直接點擊小圖便可連接
Studio : Eromaxx

Title : Drunk Sex Orgy

Name : Deep Country

Description : Take a trip to Deep Cuntry, where the booze is just as cheap and easy as the chicks!! Drunk Sex Orgy presents another hot and sweaty fuck party, where over 90 of the hottest and tightest Eurobabes come to get wasted and take as much cock as they can get their hands, mouths and pussies on! With over two insane hours of ass-slappin', cock-suckin' and girl-on-girl action there's never a dull moment, so grab yourself a six-pack and join the fucking party!
File : avi/1.36gb
Duration : 01h 09m 51s + 01h 17m 18s
Video : XVID 512x384 29.97fps 1261Kbps 16/9
Screenshots :

Drunk Sex Orgy

Eromaxx

Created : 2009/Jun-19
Hash : 663b2078d6bb743410ad32980c445391ac0459ac
Finish : 5Days
Torrent ↓

http://a64c4873.qvvo.com
http://c8d538f7.zxxo.net

附件

Eromaxx-Drunk Sex Orgy_Deep Country.torrent (60.97 KB)BT资源

2009-6-19 00:48, 下载次数: 4834

本帖最近评分记录
  • youxiaer 金币 +257 精彩文章 希望再见兄弟大作 2009-6-19 08:17
  • youxiaer 威望 +1 精彩文章 希望再见兄弟大作 2009-6-19 08:17
  • youxiaer +1 精彩文章 希望再见兄弟大作 2009-6-19 08:17

没想楼主竟然收藏这么多经典派对的片子,不管你发多少,我都下载了,派对里的激情,派对的疯狂,都是我喜欢的,因为我也喜欢参加派对,可惜不片子这样的。

非常非常感谢楼主,我很久找不来这些聚会的毛片子了,尤其是欧美的毛片,一两个人的看着觉得太假了

恩楼主真是有心啊,希望楼主晚年幸福 ,
片子收下了 ,其实我希望能够更加加疯狂的

欧美的真的好猛,演的也很不错,非常喜欢!

楼主的又一部群交派对,有图片又有剧照,剧情预览一目了然.值得收藏.感谢楼主.期待楼主的丝袜好片.

这片视乎有点就咯,不过本人不是很喜欢聚会群交类的,还是谢谢楼主分享

外国人就是牛啊。老喜欢轮番攻击。女的难道不累么??

场面壮观,是男人最想要的了,片中美女不错。

非常非常感谢楼主,我很久找不来这些聚会的毛片子了,尤其是欧美的毛片,一两个人的看着觉得太假了
本帖最近评分记录
  • 头脑空白 金币 -2 复制回复--请自重! 2009-6-19 09:04